Informatii utile

Podine disponibile pentru barcile pneumatice Aquastar

1. Podina pliabila semirigida (FSD – Fast Semi-Rigid Deck)

Podina semi-rigidaAceasta este alcatuita din 3 parti contruite din tego (placaj) de 9mm, legate intre ele, cu o suprafata neteda pe o parte si aspra pe cealalta, podina este vopsita cu o vopsea anti-derapanta. Acest tip de podina este conceput sa fie folosita intre scaune, unde este cea mai mare nevoie de o suprafata rigida, montarea ei se face foarte rapid. Ocupa spatiu putin atunci cand este pliata.

2. Podina completa pliabila (FFD – Fast Full Deck)

Podina rigida pliabila Este o podina ce se pliaza si se intinde, compusa din mai multe sectiuni legate intre ele si care fixeaza prin cleme. Este foarte usor de montat si demontat de pe barca si ocupa intreaga suprafata fundului barcii. Aceasta podina face barca mai stabila la navigarea prin valuri, si poate creste viteza de navigara cu pana la 2 km/h. In ciuda faptului ca aceasta podina este mai subtire (6 mm tego) decat cea semi-rigida (FSD), datorita faptului ca are o suprafata de contact cu apa mult mai mare, o face mult mai stabila, se poate folosi chiar si un scaun pliabil pe ea. Podina are o suprafata lucioasa si una anti-derapanta cu care trebuie montata in sus.

3. Podina rigida demontabila (RFD – Rigid Folding Deck)

Podina rigida demontabila Aceasta este optiunea clasica de podina rigida pentru barcile cu chila gonfabila. Este facuta din tego de 12 mm, si are un sistem longitudinal de bare din aluminiu pentru fixare pentru o instalare rapida. Acopera intreaga suprafata a fundului barcii. La fel ca si celelalte 2 podine, are o suprafata nededa si una anti-derapanta pentru siguranta pasagerilor. Aceasta podina ofera mai multa siguranta, stabilitate si imbunatateste navigarea prin valuri.