Cum comand

Pentru a finaliza o comanda online pe site-ul nostru trebuie doar sa urmaresti cativa pasi simpli descrisi mai jos.

1. Selectarea produsului
Toate produsele noastre sunt disponibile in pagina “Catalog”, de acolo puteti alege un produs selectand butonul “Detalii“, sau facand click pe imaginea produsului.
2. Adaugarea in cosul de cumparaturi
Dupa ce te-ai decis ca acela este produsul dorit, adauga-l in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos“. Daca butonul nu este afisat pe pagina, iar in locul acestuia este un numar de telefon, inseamna ca produsul nu este momentan pe stoc. Pentru mai multe detalii sunati la numarul afisat si comunicati modelul barcii dorite. Buton "Adauga in cos"
3. Verificarea cosului
Poti accesa cosul de cumparaturi selectand butonul cu iconita de cos din partea de sus a paginii unde apare valoare cumparaturilor si numarul produselor din cos.

Vizualizare cos cumparaturi
4 Verificarea comenzii
Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, poti trece la pasul de verificare al comenzii si introducere a datelor personale selectand butonul “Plaseaza comanda” din partea de sus a paginii.

Buton plaseaza comanda
Alternativ se poate merge la acest pas si din cosul de cumparaturi, selectand butonul “La finalizare comanda“.

Buton plaseaza comanda in cos
5. Finalizarea comenzii
Este foarte important ca in acest pas sa introduceti toate informatiile corect pentru a evita neintelegerile in privinta livrarii produselor.
6. Confirmarea comenzii
Dupa ce ati plasat comanda un reprezentant al magazinului va lua legatura cu dumneavoastra pentru a confirma comanda.