Avantajele barcilor pneumatice AQUASTAR

Siguranta

Densitatea materialului PVC folosit la fabricarea barcilor pneumatice nu este mai mică de 900 g / m2, iar densitatea materialului PVC, care este folosit pentru conectarea elementelor ramei și porțiunilor cele mai expuse impacturilor mecanice, este de cel puțin 950 g / m2. Densitatea materialului PVC pentru bărci cu keel, care sunt concepute pentru viteze mari, nu este mai mică de 1100 g / m2.
Toate cusăturile (longitudinale și circumferințiale) pe barcile pneumatice AQUASTAR sunt sudate, ceea ce oferă un plus de siguranță in utilizare.
Bărcile noastre sunt sigure datorită diametrului mare al cilindrilor (până la 53 cm), conurilor bine concepute, numărului de module presurizate (2-3, 4 sau chiar 5).

Sunt rapide și manevrabile pe apă

Barcile pneumatice AQUASTAR au caracteristici hidrodinamice foarte bune datorită calculării corecte a geometriei ramei (43 km/h – este o viteză normală pentru barca K-430 cu 2 persoane la bord, și un motor de 15 CP).

Ergonomie

Bărcile pneumatice AQUASTAR sunt ușor de împachetat, greutatea este distribuita uniform in mai mulți saci. Barca se împachetează într-un sac iar echipamentul (vâsle, pompa, kit reparație) – in alt sac. Dacă barca este insoțită și de o punte rigidă, aceasta este ambalată în al treilea sac.

Barcile AQUASTAR sunt mai ușoare decât modelele similare de la alți producători, datorită designului corect calculat al ramei și al materialelor folosite.

Avem o gama variata de bărci, mici sau mari, cu vâsle sau cu motor, sunt disponibile cu tipuri de punți (FSD – Fast Semi-Rigid Deck, FFD – Fast Full Deck, RFD – Rigid Folding Deck), disponibile in 5 culori.